Despre noi

Supplier AKT S.R.L. este o societate cu capital integral românesc ce activează pe piața românească și internațională, având personal specializat cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea, întreținerea și formarea profesională pentru următoarea gamă de echipamente destinate uzului industrial / profesional.
Toată gama de echipamente pe care o comercializăm dispune de certificare ISO 9001 și ISO 14001, deoarece atât pentru producătorii pe care îi reprezentăm, cât și pentru noi, este foarte important managementul calității produsului și a mediului.
Prin continua formare profesională a personalului nostru, în strânsă colaborare cu producătorii pe care îi reprezentăm, ținem pasul cu evoluția tehnologică și asigurăm partenerilor noștri nu doar echipamente profesionale de înaltă perfomanță, ci și servicii complete (consultanță, mentenanță și service în garanție și post garanție) de înaltă calitate, și astfel reușim să răspundem tuturor exigențelor pieței.

Începând cu anul 2017 Supplier AKT S.R.L. este reprezentanţa în România a producătorului Italian Sibilia S.R.L., oferind pieţei româneşti proiecte personalizate de aspirare industrială.

CONTACT ECHIPRO

Utilaje profesionale
  • Luni-Vineri: 9:00-17:00
    Sâmbătă-Duminică: Închis
  • Strada Mureșeni Nr. 50, Târgu Mureș, Jud. Mureș
  • Telefon Vânzări: 0744 519 760
  • Telefon Service: 0755 088 393

ARTICOLE

Articolele noastre
Toate articolele

CONTACT ECHIPRO

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica de Cookies
echipro-echipamente-profesionale
echipro-echipamente-profesionale

INFORMAȚII

ARTICOLE

Toate articolele
Supplier Akt SRL © 2024. All Rights Reserved. Design and Development by Highsoft Solutions