Despre noi

     Supplier AKT S.r.l. este o societate cu  capital integral românesc ce activează pe piața românească și internațională, având personal specializat cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea, întreținerea și formarea profesională pentru următoarea gamă de echipamente destinate uzului industrial / profesional:

Toata gama de echipamente pe care o comercializăm dispune de certificare ISO 9001 și ISO 14001, deoarece atât pentru producătorii pe care îi reprezentăm, cât și pentru noi, este foarte important managementul calității produsului și a mediului.

Prin continua formare profesională a personalului nostru, în strânsă colaborare cu producătorii pe care îi reprezentăm, ținem pasul cu evoluția tehnologică și asigurăm partenerilor noștri nu doar echipamente profesionale de înaltă perfomanță, ci și servicii complete (consultanță, mentenanță și service în garanție și post garanție) de înaltă calitate, și astfel reușim să răspundem tuturor exigențelor pieței.

Începând cu anul 2017 Supplier AKT S.r.l. este Reprezentanţă în România a producătorului italian Sibilia S.r.l., oferind pieţei româneşti proiecte personalizate de aspirare industrială.

Scroll to Top
Scroll to Top

Abonează-te pentru a primii vouchere și informații despre produse noi sau oferte!