Design fara titlu 6 300x300

Supplier AKT S.R.L.: Un Partener de Încredere în Echipamente Profesionale

În mediul actual al afacerilor, este esențial să aveți parteneri de încredere care vă pot furniza echipamente de înaltă calitate pentru a vă susține operațiunile. Un astfel de partener de încredere este Supplier AKT S.R.L., o companie românească cu o prezență solidă pe piața echipamentelor profesionale. Cu o experiență de peste 10 ani în industrie, Supplier AKT S.R.L. a devenit un nume de încredere în ceea ce privește furnizarea de echipamente pentru spălătorii textile, bucătării profesionale și curățenie profesională.

Despre Companie

Supplier AKT S.R.L. este o companie cu capital românesc, cu sediul în Târgu Mureș, România. Cu o echipă specializată și o vastă experiență în domeniul echipamentelor profesionale, compania se distinge prin oferirea de produse și servicii de calitate superioară. Acest lucru este evidențiat prin gama variată de echipamente pe care o comercializează, care se adresează mai multor industrii, inclusiv:

  1. Echipamente Spălătorii Textile: Supplier AKT S.R.L. oferă soluții pentru spălătorii textile, contribuind la eficiența și calitatea proceselor de spălare a textilelor. Acestea includ mașini de spălat industriale, mașini de uscat, prese de călcat, și multe altele.
  2. Echipamente Bucătării Profesionale: Pentru bucătăriile profesionale, compania furnizează echipamente esențiale, precum cuptoare, plite, cuptoare cu microunde, frigidere, congelatoare, și multe altele. Aceste echipamente sunt concepute pentru a satisface cerințele restaurantelor, hotelurilor și altor unități de alimentație publică.
  3. Echipamente Profesionale de Curățenie: Supplier AKT S.R.L. dispune de o gamă de echipamente și produse pentru curățenie profesională, inclusiv aspiratoare industriale, mașini de spălat pardoseli, mături mecanice, și produse chimice de curățat de înaltă calitate.

Angajament față de Calitate

Unul dintre aspectele distincte ale Supplier AKT S.R.L. este angajamentul său față de calitate. Toate produsele comercializate de companie sunt certificate conform standardelor ISO 9001 și ISO 14001. Acest lucru înseamnă că toate echipamentele și produsele oferite respectă cele mai înalte standarde de calitate și protecție a mediului.

Informații de Contact

Dacă sunteți interesat să luați legătura cu Supplier AKT S.R.L. pentru a discuta opțiunile de achiziție a echipamentelor profesionale, puteți folosi următoarele informații de contact:

  • Adresa: Strada Mureșeni Nr. 50, Târgu Mureș 540242
  • Program de Lucru: Luni – Vineri, 8:00 – 16:30

Pentru întrebări și solicitări specifice, vă puteți adresa departamentelor relevante folosind următoarele detalii de contact:

În concluzie, Supplier AKT S.R.L. este o companie de încredere care oferă echipamente profesionale de cea mai înaltă calitate pentru o varietate de industrii. Cu o echipă experimentată și angajament față de calitate, această companie reprezintă un partener de încredere pentru întreprinderi care caută soluții fiabile pentru echipamentele lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top

Abonează-te pentru a primii vouchere și informații despre produse noi sau oferte!